اردیبهشت ۹, ۱۴۰۳

بُراق حامیم

پایگاه خبری تخصصی هنر ایرانی اسلامی

خانه » وبگردی| آخرین مقالات هنرهای تجسمی

وبگردی| آخرین مقالات هنرهای تجسمی

مقلات هنرهای تجسمی

مقلات هنرهای تجسمی

مجلات هنرهای تجسمی ایران مجلات هنرهای تجسمی ایران

  • Post Title
    on دی ۲۸, ۱۴۰۲ at ۸:۱۲ ق٫ظ

    /media/l/144946_tn.webpدوفصلنامه بنیان هنر، نشریه تخصصی موسسه فرهنگی موزه های بنیاد مستضعفان است که طی مجوز شماره ۹۲۵۱۶ مورخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۱ از اداره کل مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه انتشار دریافت کرده است. این نشریه با رویکرد علمی- پژوهشی، در حوزه های موزه داری، مرمت، باستان شناسی و تاریخ هنر پذیرای مقالات پژوهشگران گرامی است. دوفصلنامه بنیان هنر، نشریه تخصصی موسسه فرهنگی موزه های بنیاد مستضعفان است که طی مجوز شماره ۹۲۵۱۶ مورخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۱ از اداره کل مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه انتشار دریافت کرده است. این نشریه با رویکرد علمی- پژوهشی، در حوزه های موزه داری، مرمت، باستان شناسی و تاریخ هنر پذیرای مقالات پژوهشگران گرامی است.

  • Post Title
    on دی ۲۴, ۱۴۰۱ at ۶:۱۴ ق٫ظ

    /media/l/112001_tn.webpاین فصلنامه با انتشار مقاله‌های علمی محققان در حوزه‌های مطالعات میان رشته‌‌ای هنر، درصدد دریافت و ارائه راهبردها و راهکارها در خصوص حل مسائل خرد و کلان عرصه هنر معاصر ایران است. با توجه به وظایف و ماموریت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و تکالیف محوله به آن، که به مسئله‌شناسی و نیازسنجی و انجام پژوهش در پاسخ‌دهی به نیازها و مسائل موجود جامعه ایران در زمینه هنر معطوف است، این مجله، بر ترویج مطالعات راهبردی و تقویت زمینه‌های تولید نظریه در عرصه‌های هنری با رویکرد بومی متمرکز بوده و از مقاله‌های علمی پژوهشگرانی که به این‌گونه مطالعات برای «حل مسئله» در حوزه هنر ایران علاقه‌مند هستند، استقبال می‌کند. فصلنامه «مطالعات راهبردی هنر» به صاحب‌امتیازی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات پس از اخذ پروانه انتشار به شماره ثبت ۸۶۰۷۹ از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با همکاری انجمن علمی هنر اسلامی ایران به انتشار می‌رسد. این نشریه، بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی، مصوب کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از انتشار چهار شماره متوالی، در فرایند ارزیابی نشریات علمی قرار داده خواهد شد و مقالاتی که در این چهار شماره چاپ شده‌اند نیز از رتبه علمی اعلام‌شده از سوی وزارت علوم برخوردار خواهند شد. ♣ محورها و اولویت‌های موضوعی ♣ ♦ جامعه‌شناسی هنر، اقتصاد هنر، مدیریت هنر، روان‌شناسی هنر، انسان‌شناسی هنر، آموزش هنر، هنر و سیاست، هنر و رسانه، نقد هنری و حقوق مالکیت هنرمندان و آثار هنری. ♦ چالش‌های نظری و روش‌شناختی در پژوهش‌های راهبردی و کاربردی هنر. ♦ تحلیل مطالعات راهبردی در هنر جهان به‌منظور بومی‌سازی و کاربست آنها در ایران. ♦ مطالعه هنرهای رسمی، بومی و جدید در ایران و جهان با رویکرد پژوهش راهبردی و کاربردی. ♦ طرح مسائل و چالش‌های اساسی در هنر ایران و ارائه دیدگاه‌های جدید و استدلالی به سیاست‌گذاران و مدیران فرهنگی و هنری برای حل آنها.

  • Post Title
    on دی ۱۳, ۱۴۰۱ at ۹:۲۳ ق٫ظ

    /media/l/107125_tn.webpرهپویه حکمت هنر یک نشریه دوفصلنامه است که از روش داوری دوسو ناشناس استفاده می کند و مقالاتی با کیفیت بالا را در محورهای موضوعی نشریه منتشر می کند. رهپویه حکمت هنر یک نشریه با دسترسی باز است که مقالات پژوهشی را منتشر می کند. هدف نشریه دوفصلنامه رهپویه حکمت هنر، تحقیق و پژوهش در باب مبانی، اصول، تحلیل و تاویل، مکاتب، زیبایی شناسی، روشها و تاریخ هنر دینی بویژه هنر اسلامی از منظر حکمت، کلام، عرفان و فلسفه است. از مهمترین اهداف این نشریه می توان به موارد زیر اشاره کرد: تبیین حکمی هنر در مفهوم کلی آنتحقیق و تبیین مبانی حکمی هنر دینیتحقیق و تبیین حکمت هنر و معماری اسلامی و ایرانیتحقیق و تبیین عناصر و مکاتب علم الجمال دینی و اسلامیکشف و تحقیق در باب نظریه های هنر و زیبایی شناسی از متظر حکمت و الهیات دینیتحقیق و تامل در حوزه تاریخ هنر دینی و به ویژه هنر اسلامیتحقیق در باب سبکها و مکاتب هنری در تمدن اسلامی و به ویژه هنر اسلامیتحقیق و پژوهش در باب سیر هنری و زیبایی شناختی در جهان اسلام با تامل بر رویکردهای آینده محور

  • Post Title
    on شهریور ۲۸, ۱۴۰۱ at ۴:۳۲ ق٫ظ

    /media/l/100936_tn.webpبه موجب ماده ۱۳ قانون مطبوعات مصوب مجلس شورای اسلامی پروانه انتشار رسانه الکترونیک - غیربرخط جستارنامه فرهنگ و هنر اسلامی در زمینه پژوهش‌های تخصصی هنر به زبان فارسی و انگلیسی و ترتیب انتشار دوفصلنامه در تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۷ به شماره ثبت ۹۱۷۰۳ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر گردید. موضوعات مورد پذیرش در جستارنامه فرهنگ و هنر اسلامی: ۱- پژوهش در فرهنگ و هنر، هنر اسلامی، فلسفه هنر نقش هنر ایرانی اسلامی در توسعه و ترویج فرهنگ دینیتاریخ هنر معاصر اسلامیمطالعات جغرافیایی هنرمطالعات فرهنگ و هنرجامعه شناسی هنرمردم‌شناسی هنرهنر اسلامیپژوهش هنراقتصاد هنرفلسفه هنرتاریخ هنر۲- هنرهای نمایشی بازیگری و کارگردانیهنرهای عاشورایینمایش عروسکیادبیات نمایشی۳- هنرهای تصویری و طراحی عکاسی، سبک‌شناسی و پژوهش‌های نظرینقاشی و مطالعات نظری وابستهارتباط تصویری و گرافیکپویا نمایی و انیمیشنتصویرسازی۴- سینما فلسفه و تاریخ سینمای ایران و جهانمطالعات فرهنگ و هنر سینما۵-  موسیقی ساختار ساز تخصصی ایران و جهانساختار موسیقی ایران و جهانشناخت موسیقی‌ ایران و جهانهماهنگی ساز با آواز ایرانیفلسفه و تاریخ موسیقیآهنگسازی و نوازندگیمطالعات موسیقیسازشناسی۶- هنرهای تجسمی عکاسی ایران و جهانهنر در تمدن اسلامیخط و خوشنویسیسیر هنر در تاریخنقاشی ایرانی۷- معماری و شهرسازی پژوهش در معماری ایرانی اسلامیپژوهش در معماری ایران و جهانبرنامه ریزی و مدیریت شهریطراحی شهری۸- مرمت، احیا و بازسازی باستان شناسی و مطالعات نظری تاریخی هنرمرمت و احیای ابنیه و بافت های تاریخیمرمت اشیای فرهنگی و تاریخیباستان شناسی۹- طراحی، طراحی فرش و پارچه سبک شناسی، تاریخ در طراحی صنعتیطراحی صنعتی و مطالعات وابستهفرش و پژوهش‌های مرتبططراحی پارچه و لباس۱۰- مطالعات میان رشته مطالعات فرهنگ و هنر اسلامی در آموزش و پرورشمطالعات بین الملل در حوزه فرهنگ و هنر اسلامینقش ادبیات در مدارس ابتدایی و متوسطهنقش هنر در مدارس ابتدایی و متوسطهزبان شناسی فرهنگ و هنر دینیسایر موضوعات مرتبط با مطالعات فرهنگ و هنر اسلامی و پژوهش های میان رشته ای

  • Post Title
    on تیر ۱۳, ۱۴۰۱ at ۱:۴۵ ق٫ظ

    /media/l/98162_tn.webpدوفصلنامه «دانش هنرهای تجسمی» نشریه‌ای تخصصی و وابسته به گروه هنر دانشگاه علم و فرهنگ است. این نشریه بر اساس مجوز وزارت ارشاد و مطابق با آیین‎نامه جدید نشریات علمی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌منظور فراهم‌سازی بستری مناسب برای توسعه و ارتقای کیفی و کمی هنر ایران انتشار می‌یابد. این نشریه ضمن رعایت تمامی شاخصه‎های نشریات علمی کشور از تمامی استادان، اندیشمندان و علاقه‌مندان به موضوعات گوناگون هنری مانند نگارگری، نقاشی، ارتباط تصویری، هنر اسلامی، پارچه و لباس، معماری و صنایع دستی دعوت می‌کند تا با ارسال مقالات علمی خود ما را در تحقق اهداف آن یاری رسانند. 


پایان پیام/